آمار مطالب
آمار کاربران
کاربران آنلاین
آمار بازدید
تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان سرزمین رزها و آدرس rozlands.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
در این مطلب از سایت رز سرخ برای شما عزیزان طرز تهیه کراکت بادمجان را آموزش می دهیم.
بادمجان :♥: 2 عدد
تخم مرغ :♥: 2 عدد
پیاز :♥: 1 عدد
سیر :♥: 1 حبه
جعفری خرد شده :♥: 2 قاشق غذا خوری
پنیر چدار رنده شده (یا پنیر پیتزا) :♥: نصف لیوان
خرده نان :♥: 1 پیمانه
نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم
به نقل از سایت رز سرخ طرز تهیه کراکت بادمجان به این صورت است که
ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و در مقدار خیلی کمی روغن سرخ کنید فقط در حدی باشد که بادمجان ها نرم شوند.
می توانید بادمجان ها را به مدت 5 دقیقه درون ماکرووفر قرار دهید تا حرارت ببینند و نرم شوند.
هنگامی که بادمجان ها نرم شدند آنها را با گوشکوب کاملا له کنید.
پیاز و سیر را درون بادمجان رنده کنید و آب پیاز را بگیرید.
تخم مرغ ها را درون مواد بشکنید و خوب مخلوط کنید.
سپس خرده های نان ، جعفری خرد شده ، پنیر پیتزا ، نمک و فلفل سیاه را به موادتان اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
تابه ای را روی حرارت بگذارید و داخل آن مقداری روغن بریزید.
هنگامی که روغن حسابی داغ شد با قاشق از کراکت بادمجان بردارید و داخل روغن داغ بریزید تا سرخ شوند یا می توانید آن ها را قالب بزنید و بعد سرخ کنید.
هنگامی که یک طرف کراکت ها سرخ شد آن ها را برگردانید تا طرف دیگر کراکت بادمجان سرخ شود.
[divider]
مطالب پیشنهادی : • طرز تهیه بقچه بادمجان • طرز تهیه یتیمچه بادمجان • طرز تهیه بورانی بادمجان • طرز تهیه اردور بادمجان • طرز تهیه بادمجان سوخاری
کد را وارد نمایید:
عضو شوید
عضویت سریع